Хто платив
Кому платив
Сума*
11.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Сосиски 1 сорту
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-27
limited,reporting
active
prozorro