Хто платив
Кому платив
Сума*
5.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Тумба закрита
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-26
limited,reporting
active
prozorro