Хто платив
Кому платив
Сума*
50.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
компьютери - 2шт.,
ноутбук - 1шт.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-25
limited,reporting
active
prozorro