Хто платив
Кому платив
Сума*
31.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Ноутбуки 5.0 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-26
limited,reporting
active
prozorro