Хто платив
Кому платив
Сума*
10.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Ноутбук 1.0 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-19
limited,reporting
active
prozorro