Хто платив
Кому платив
Сума*
65.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молоко та вершки ДК 021:2015 15510000-6
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-14
limited,reporting
active
prozorro