Хто платив
Кому платив
Сума*
10.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
папки 272.0 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-14
limited,reporting
active
prozorro