Хто платив
Кому платив
Сума*
8.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
тека-швидкозшивач 1500.0 шт
тека А4 з притиском 10.0 шт
тека (штучна шкіра) 1.0 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-13
limited,reporting
active
prozorro