Хто платив
Кому платив
Сума*
0.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Проволока стальна
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-11
limited,reporting
active
prozorro