Хто платив
Кому платив
Сума*
198.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
09310000-5 - Електрична енергія (електрична енергія)
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-11
limited,negotiation.quick
active
prozorro