Хто платив
Кому платив
Сума*
28.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Нектар та соки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-05
open,belowThreshold
active
prozorro