Хто платив
Кому платив
Сума*
32.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Принтер лазерний 10.0 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-03-01
limited,reporting
active
prozorro