Хто платив
Кому платив
Сума*
69.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молоко та вершки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-27
limited,reporting
active
prozorro