Хто платив
Кому платив
Сума*
138.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
15530000-2 Вершкове масло 5000.0 пачка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-12
limited,reporting
active
prozorro