Хто платив
Кому платив
Сума*
52.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молоко та вершки ( молоко -3000 пак. )
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-25
limited,reporting
active
prozorro