Хто платив
Кому платив
Сума*
130.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Очікувана потреба на 2019рік
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-19
limited,reporting
active
prozorro