Хто платив
Кому платив
Сума*
60.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
азотна кислота та її солі 1197.0 упаковка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-15
limited,reporting
active
prozorro