Хто платив
Кому платив
Сума*
6.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Сметана 15%
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-13
open,belowThreshold
active
prozorro