Хто платив
Кому платив
Сума*
209.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
ряжанка 9800.0 штука
сметана 1484.0 штука
йогурт 1470.0 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-13
open,aboveThresholdUA
active
prozorro