Хто платив
Кому платив
Сума*
307.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Теплова енергія 27.0 Гкал
Теплова енергія 192.0 Гкал
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-12
limited,negotiation.quick
active
prozorro