Хто платив
Кому платив
Сума*
2.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Має бути натуральним, однорідної консистенції, ніжним в міру щільним, однорідним та рівномірним по всій масі, білого кольору, зі смаком і запахом молока, жирністю від 9% (напівжирний) до 18%, (73% вологи) свіжий, у тарі виробника у дрібній розфасовці (1 кг, 2 кг, 5 кг)
Фізико - хімічні показники Масова доля жиру в сухому , % - 45,0+-1,6 Масова доля вологи, % не більше - 43,0 Масова доля повареної солі, % - від 1,3 до 1,8 включно Основні споживчі властивості Зовнішній вигляд - Кірка рівна, тонка, без пошкоджень і товстого підкоркового шару, покрита полімерною плівкою під вакуумом, що щільно прилягає до поверхні сиру Поверхня сиру - чиста Смак та запах - Виражений сирний, злегка кислуватий, без побічних присмаків та запахів Консистенція - Тісто ніжне, пластичне, однорідне по всій массі. Допускається злегка щільне тісто Малюнок - На розрізі сир має рівномірно розміщенний малюнок, що складається з глазків неправильної, вуглуватої та щілевидної форми Колір тіста - Від легко - жовтого до жовтого, рівномірний по всій масі Сир упакований в полімерну плівку з наклеєною етикеткою, яка містить в собі інформацію про споживчі властивості даного сиру. Фасовка у тарі виробника. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) Товари, що постачаються повинні мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України, нормам Закону України «Про якість та безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини».
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ.
Смак, колір та запах притаманний цим видам молочних продуктів, консистенція однорідна.
На кожній упаковці повинна бути наклейка, етикетка з чинною нормативною документацією. Маркування містить: назву, вид, ґатунок, склад продукту, харчові добавки, якщо користуються в виробництві, назву країни, масу, дату, умови зберігання, кінцеву дату споживання, штрих-код продукції, місцезнаходження підприємства
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-11
limited,reporting
active
prozorro

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка.