Хто платив
Кому платив
Сума*
645.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Послуги з водопостачання
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-08
limited,negotiation.quick
active
prozorro