Хто платив
Кому платив
Сума*
25.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Медикаменти. 1.0 лот
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-06
open,belowThreshold
active
prozorro