Хто платив
Кому платив
Сума*
46.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
азотна кислота та її солі 945.0 упаковка
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-08
limited,reporting
active
prozorro