Хто платив
Кому платив
Сума*
25.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молока 1250.0 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-07
limited,reporting
active
prozorro