Хто платив
Кому платив
Сума*
58.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Футболки та сорочки
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-06
limited,reporting
active
prozorro