Хто платив
Кому платив
Сума*
1.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Водопостачання 186 м3
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-04
limited,negotiation.quick
active
prozorro