Хто платив
Кому платив
Сума*
147.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
молоко жир. 3,2%, сметана 15%
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-05
limited,reporting
active
prozorro