Хто платив
Кому платив
Сума*
547.9
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
пара 350.0 Гкал
неповернений конденсат 491.0 т
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-04
limited,negotiation.quick
active
prozorro