Хто платив
Кому платив
Сума*
37.7
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Масло вершкове 82,5 %
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-04
limited,reporting
active
prozorro