Хто платив
Кому платив
Сума*
0.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Сметана 15% 20 кг
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-02-01
limited,reporting
active
prozorro