Хто платив
Кому платив
Сума*
183.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Теплова енергія 110.0 Гкал
Теплова енергія 130.0 Гкал
Теплова енергія 41.0 Гкал
Теплова енергія 130.0 Гкал
Теплова енергія 360.0 Гкал
Теплова енергія 330.0 Гкал
Теплова енергія 110.0 Гкал
Теплова енергія 180.0 Гкал
Теплова енергія 700.0 Гкал
Теплова енергія 180.0 Гкал
Теплова енергія 130.0 Гкал
Теплова енергія 267.0 Гкал
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-28
limited,negotiation.quick
active
prozorro