Хто платив
Кому платив
Сума*
241.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
теплова енергія 178.0 Гкал
Теплова енергія 640.0 Гкал
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-28
limited,negotiation.quick
active
prozorro