Хто платив
Кому платив
Сума*
0.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Дзеркало 107 графит 400*500 1 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-30
limited,reporting
active
prozorro