Хто платив
Кому платив
Сума*
155.2
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Теплова енергія 110 Гкал
Теплова енергія 130 Гкал
Теплова енергія 41 Гкал
Теплова енергія 130 Гкал
Теплова енергія 360 Гкал
Теплова енергія 330 Гкал
Теплова енергія 110 Гкал
Теплова енергія 180 Гкал
Теплова енергія 700 Гкал
Теплова енергія 180 Гкал
Теплова енергія 130 Гкал
Теплова енергія 267 Гкал
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-28
limited,negotiation.quick
active
prozorro