Хто платив
Кому платив
Сума*
67.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молоко та вершки 2090 шт.
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-23
limited,reporting
active
prozorro