Хто платив
Кому платив
Сума*
172.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Масло вершкове
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-28
limited,reporting
active
prozorro