Хто платив
Кому платив
Сума*
35.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
ДК 021:2015 код 41110000 - 3 - Питна вода (Вода питна) 800 шт
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-28
open,belowThreshold
active
prozorro