Хто платив
Кому платив
Сума*
378.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
М’ясо 1 лот
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-25
open,aboveThresholdUA
active
prozorro