Хто платив
Кому платив
Сума*
2 110.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
1037,57 Гкал
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-25
limited,negotiation.quick
active
prozorro