Хто платив
Кому платив
Сума*
37.4
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Сметана жирн.20% 400г 1300 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-24
limited,reporting
active
prozorro