Хто платив
Кому платив
Сума*
64.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
МОЛОКО ТА ВЕРШКИ (МОЛОКО).
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-23
limited,reporting
active
prozorro