Хто платив
Кому платив
Сума*
3.1
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молоко 150 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-18
limited,reporting
active
prozorro