Хто платив
Кому платив
Сума*
48.3
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Молоко 2300 штука
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-18
limited,reporting
active
prozorro