Хто платив
Кому платив
Сума*
189.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Дизпаливо 6300 л
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-17
limited,reporting
active
prozorro