Хто платив
Кому платив
Сума*
95.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Вершкове масло
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-17
limited,reporting
active
prozorro