Хто платив
Кому платив
Сума*
128.0
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
дизпаливо 4413 л
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-16
limited,reporting
active
prozorro