Хто платив
Кому платив
Сума*
1 247.8
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
м. Дніпро, пл. Соборна, 14
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-16
limited,negotiation.quick
active
prozorro