Хто платив
Кому платив
Сума*
52.5
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
молоко та вершки (молоко 3000 пак.)
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-14
limited,reporting
active
prozorro