Хто платив
Кому платив
Сума*
683.6
тисяч гривень
За що платив (предмет тендера)
Потреба на 2019
Дата
"PROZORRO"
Тип тендера
Результат
Галузь
2019-01-14
limited,negotiation
active
prozorro